martes, 22 de julio de 2008

POT KAN MAI a Chiang Mai

23 de juliol de 2008
Avui sortirem a les dotze d'aquesta sorollosa, contaminada, i plena de tot tipus de coses....ciutat.
Aquesta ciutat tot i que els tailandesos estan molt orgullossos d'ella a nosaltres no ens a agradat gaire i tenim forces ganes de marxar-ne.
Tot i aixi els tailandesos son gent tranquila i amable, i es un pais que tens sensacio sempre de seguretat.
Anem mes cap el nord, farem nit a la frontera dema treurem el visat i passarem a Laos, des d'alla agafarem una barcassa que ens baixara pel Mekong i hi estarem dos dies fent trajacte fins Luang-Prayan.
Alla tenim reservades hi ha tres nit ens hi pensem quedar dos o tres dies.

6 comentarios:

Unknown dijo...

Hola aventureres, ara esteu de camí a Laos i no us podré localitzar, ja que no crec que la barcassa vagi amb internet inclòs. A veure si us pot arribar algo meu el cap setmana. Aquests tres dies d'inconnexió doncs, us imaginaré en un riu gros, ple de barquetes de pescadors o silenciós i tranquil a moments.
Bon viatge!, jo també gaudeixo de la tranquilitat de casa, tota per mi, sóc la mestressa.

INDRETS dijo...

Hola Mila. Ja hem llegit el teu comentari. Encara et puc contestar abans d,anar a dormir i comensar dema l,aventura de la travessa pel riu. Avui dormirem en un hostal forsa cutre, anava inclos en el pack de l,entrada a Laos. Be, dema passat des de Luang Prabang. Molts petons.

INDRETS dijo...

Hola Ricard, gracies pel teu comentari. Don,t worry, la intencio es tornar sanes i salves i enriquides pel viatge. Una abrasada.

magda i xavier dijo...

Hola boniques.
Com que tan els dies o llocs bons com els dolents fan que un viatge sigui una experiència i per tan l’essència del viatge. dons endavant per el Mekong que de segur que serà interessant. Un patonas

Anna dijo...

Hola, hola Núria & cia
ja m'ho apunto que Chiang Mai, no cal.
amb el que n'expliques fa com a mandra ...
però lo del riu tranquil amb barquetes o barcasses ... ja fa més goig.
ara posaré Laos al Flickr.com, ... a veure que veig

l'Emma, el Toni V. i la Vicky t'envien molts records i petonets.
Aquest matí les tres girls hem anat a Ikea pujant amb el cotxe de l'Emma per la Gran Via (no sona tan bé com pujar pel riu amb barcassa fins a Laos, ... però és el que hi ha) al migdia s'afegit el Josep a la colla i hem dinat al Rosa Púrpura de L'H. Ha estat una estona molt agradable
Al setembre tocarà una sobretaula amb les teves anècdotes de viatge
L'Emma diu que va escriure't un comentari però que no sap què va fer que no el troba ( ????) Diu que ho tornarà a provar.
una abraçada

Pilar dijo...

Hola boniques,

Aquí estic intentant solucionar els dubtes informàtics amb la meva filleta estimada. Demà passat vaig cap a Agua Amarga i des d'allà intentaré seguir-vos. Jo també em recordo molt de vosaltres.

UNA ABRAÇADA,

Pilar