domingo, 20 de julio de 2008

Monjos budistes recollin del dia a Sukhotai


4 comentarios:

Anna dijo...

Núria,
per fer rectificacions has de procedir com si anessis a fer una nova entrada.
Veuràs que a sobre d'on normalment escrius el nom del títol del nou text, hi ha tres pestanyes.La primera diu "crear", la segona diu "Editar entradas". Aquesta és la que et permet fer rectificacions !
Clica a sobre "editar entradas" i apareixerà una pantalla amb la llista de les teves "entradas".
A l'esquerra de cada títol apareixen, en color blau, les paraules "Editar" i "Visualizar" clica sobre l' "editar" de l'entrada que vols rectificar.*
Afegeixes, canvies, esborres, ...el que vulguis i cliques "publicar entrada".
Si optes per acabar d'escriure una altra estona, clica "guardar como borrador" i es guardarà però no es publicarà encara. Per acabar-la i publicar-la, fer el mateix procediment de rectificar i clicant al final "publicar"
* si en un primer moment el text surt en signes extranys, no t'espantis i espera un momentet que acabi de pujar (a vegades passa)

Sort!

magda i xavier dijo...

Hola bonica.
Al final veig, ja ens ho va dir el dissabte el Toni, que has arrencat amb el blog i que t’han surts mol be.
Al final encara que no entenguem ni “papa” surten “àngels de la guarda”
i acabem fen el que tenim que fer.
Per modificar el post tens que entrar a -> NOU ESCRIT-> TORNAR A LA LISTE DE MISSATGES (on surt la relació de tots els missatges que has fet)->EDITAR (clicar sobre)->(modificar el que vulguis i tornar-lo a publicar)_>PUBLICAR UN MISSATGE.
Una forta abraçada per les dues.

magda i xavier dijo...

Com que no m’entrava el missatge le deixant en espera i ara que ho veig m entres l’Anna ja t’ha informat. Coses de Internet. Un petonet

INDRETS dijo...

Gracies nenes sou sol, ara estem Chiang Mai i ens han passat cosetes nomals pero pesades, tenim ganes de fugir de les grans ciutats i tornem a estar a una gran ciutat, dema intentarem concretar otta la pujada pel mekong i fugir d'aqui.