sábado, 19 de julio de 2008

VISTA DE L'ORIENTAL des de Mae Man Chao Praya


Des de el riu es una bona manera de donar una ullada rapida a la ciutat i passar per davant de llocs tan mitics com l'hotel Oriental, on va estar allotjat el meu admirat Joseph Conrad.

Sukhotai, recordant Bangkok. 20 de juliol de 2008.

El WAT PHO del Buda reclinat, de Bangkok


Wat en thai vol dir temple. De temples aqui n'esta ple, pero res mes lluny d'inspirar un cert recolliment, perque estan plens de turistes, sobretot els de Bangkok, que son un veritable festival, sort que els d'aqui, encara tenen la decencia de fer-te treure les sabates i vestir-te amb una certa cura.

Aquest buda es precios, pero que te una perspectiva molt dolenta, perque esta a un lloc molt estret, surt a totes les fotografies de Tailandia, Bangkok.

Aqui, vam aprofitar per fer unes quantes ofrenes. Agafes un vol amb monedetes i et poses en una filera per anar abocant les monedetes en unes olles mes grans, mentre tant vas resant, jo vaig anar donant gracies per totes les coses bones que la vida m'ha donat, entre d'altres tots vosaltres la familia i amics, que estimo.


des de Sukhotai, 20 juliol de 2008.

Des de Sukhotai, encara una mica mes de Bangkok....


A Bangkok, vam anar a parar al barri dels "motxilleros", Khao San, es forca animat, pero esta ple de gent que vol pendre't el pel o vendre't alguna cosa i aixo cansa!! Al final t'acabes posant agressiva, com ens va passar ultim dia que una mica mes i peguem al conductor d'un tuk-tuk que ens volia portar a un restaurant.

La part positiva d'estar en aquest barri es que estas molt aprop de la part de ciutat que es mes interessant de visitar i mes acollidora. Tambe hem pogut gaudir d'un massatge cada dia, al vell mig del carrer, abans de caure al llit rendides. Les noies que els feien, ho feien molt be, i costa nomes 120 baths, mitja hora que, es l'equivalent a dos euros i mig.

Des de Sukhotai, una mica de Bangkok...

Des de Bangkok, tot i que vaig intentar-ho va ser-me impossible publicar res. Al ciber-coffe i a l hotel, quan se t acaba el temps et desconecten sense ni avisar-te.
Aqui tot va a in altre ritme i es molt d agrair.
Bangkok es una gran ciutat amb un mae, el Nam-Chao-Praya, esta brut i fastigos com un mala cosa, pero pel riu es la millor manera de traslladar-te per la cuitat, perque per terra es una bogeria.
A traves del riu et fas una idea de com es aquesta ciutat i tambe t ajuda a orientar-te.
diumenge, 20 de juliol de 2008

viernes, 18 de julio de 2008


Saturday, 19 de July des de Sukhotai.......

Ahir varem arribar a Sukhotai amb el bus regular. No hi havia cap turista i ningu parlava amb res mes que thai. A mig cami ens van aturar per dinar que anava inclos en el billet, pero nosaltres com que estavem out no ens vam enterar, un bon home ens ho va venir a explicar mb el seu angles rudimentari i tot just vam tenir temps de pendre ns una sopa i tornar a pujar correcuita al bus. Tot i que tenim la dificultat de la llengua, sempre trobem a alguna anima caritativa que ens ajuda i entre l angles de la Monica i la intuicio de totes dues, ens en sortim sense gaires problemes.

domingo, 13 de julio de 2008

Des de Serrat, encara


Aquest és el lloc d'on parteix la nostra petita expedició, bé una de les components, perquè l'altra surt de la Catalunya mítica, allà on veiem les muntanyes de Montserrat i té el nom d'una planta molt emprenyadora que ho enreda tot..