viernes, 18 de julio de 2008

Saturday, 19 de July des de Sukhotai.......

Ahir varem arribar a Sukhotai amb el bus regular. No hi havia cap turista i ningu parlava amb res mes que thai. A mig cami ens van aturar per dinar que anava inclos en el billet, pero nosaltres com que estavem out no ens vam enterar, un bon home ens ho va venir a explicar mb el seu angles rudimentari i tot just vam tenir temps de pendre ns una sopa i tornar a pujar correcuita al bus. Tot i que tenim la dificultat de la llengua, sempre trobem a alguna anima caritativa que ens ajuda i entre l angles de la Monica i la intuicio de totes dues, ens en sortim sense gaires problemes.

3 comentarios:

Anna dijo...

Buscant pel google he trobat aquesta adreça
http://www.3viajesaldia.com/sukhotai-capital-hitorica-y-espiritual/
on explica particularitats d'aquesta zona i detalls-orientacions del viatge. També vincula a una adreça de flickr on es mostren unes fotografies del parc
http://www.flickr.com/search/?q=sukhotai&w=94906718%40N00
sembla un lloc molt especial

A través d'aquestes adreces he intentat imaginar-te en aquest nou indret teu Potser als que segueixen les teves aventures des de Serrat els serà interessant.
un petó i no oblidis posar-te força repelent de mosquits !!!

INDRETS dijo...

Anna gracies, ja dormim amb mosquitera i repelent de mosquits per tot arreu. Jo prenc, una homeopatia per la malaria, una pels mosquits, mes vitamina B. SI a sobre m agafa quelcom, sera ben be que els deus ho han volgut aixi.
Petons.

INDRETS dijo...

Anna, has vist la foto de Sukhotai?
Es que jo si vaig per dins del meu blog la veig, pero si busco el blog com si fos una visitant, no surt. Saps per que passa aixo???