viernes, 1 de agosto de 2008

divendres 1 d' agost de 2008, des de Vientian

Cap el vespre, no sé perquè però es fa molt difícil transferir imatges i fa estona que ho estic intentant i no puc, ho deixo còrrer. Demà al matí veurem si funciona millor i hi puc afegir alguna foto més que, en tinc de molt boniques i interessants.
Estem a Vientian la capital de Laos, ciutat petita i bastant trànquil.la, no sembla pas que estiguem a la capital d'un país.
Malgrat això, hi ha un nivell de contaminació molt alt, perquè els gasos que desprenen les moltes motos i els cotxes que hi ha, deuen estar sense cap control, ja que fan una pudor molt ofensiva.
Aquesta ciutat té molta vida i aquí la gent se la veu amb un ritme molt diferent que a la resta del país, tot i que no criden ni toquen la botzina.
És ben curiosa l'estètica d'aquesta cuitat on es barregen un munt de situacions i moments ben diferents: colonialisme, comunisme i encara un capitalisme molt incipient. Tot aquest poti poti, més el deteriorament propi d' una ciutat on hi ha molta humitat i on sembla que alguns edificis hagin de caure per podrits, això és Vientian.
Demà dia dos, sortirem d' aquesta ciutat amb un autocar llit per anar fins a Bangkok i d'allà fins a l' illa de Kho Tao a Tailandia.
Mare, ja veus que estic més feliç que un xinxol, descobrint aquesta part del món amb la Mónica.
T'estimo molt i penso amb tu cada dia i no et preocupis per res que, estem molt bé i ens cuidem.

No hay comentarios: